Galerija   
Baloni in balonska dekoracija pasji vsenajboljše
1/12
Anketa
Kakšne so reakcije vaših najdražjih, ko jim podarite balon?
E-novice
Prijavite se na E-novice
Facebook vtičnika ni mogoče prikazati zaradi pravil o piškotkih.

047 ♥ BALONSKA DEKORACIJA ZA OTVORITEV

03.12.2009
Z premišljeno idejo in načrtom lahko zelo polepšamo in ovekovečimo otvoritveno slovesnost tako kot smo to storili na otvoritvi nove trgovine Florentina v CityParku.
Vogalni prostor smo ovekovečili z tremi balonskimi stebrički ter jih povezali z lokom, katerega smo izdelali iz svetlečih folija zvezdic napihnjenih na helij. Glede na prednovoletni čas smo iz balonov izdelali še novoletno jelko.
več »

046 ♥ OTVORITEV NOVE TRGOVINE FLORENTINA

19.11.2009

Vabimo vas, da skupaj z nami, ekipo dežele balonov nazdravite rojstvu naše nove trgovine Florentina, z kozarčkom odlične penine Istenič, v četrtek, dne 26.11.2009, ob 17h, v novi trgovini Florentina, v 1. nadstropju Cityparka.

več »

045 ♥ HAPPY HALLOWEEN - NOČ ČAROVNIC

28.10.2009
Florentina, dežela balonov, je bila to soboto v Cityparku v znamenju noči čarovnic -  Happy Halloween. V bogati, široki in pestri ponudbi ste si lahko ogledali in še vedno lahko izbirate in naročate balone, črne in oranže, prazne, na zrak ali helij, v vseh velikostih, potiskane z motivi strašljivih simbolov pajkov, buč, netopirjev, okostnjakov ter folija baloni vseh vrst in oblik.
več »

044 ♥ NAJBOLJŠI LATEKS BALONI

14.10.2009
Baloni vplivajo na ljudi, povzročajo da se spremenijo. Na usta jim pričarajo nasmeh, postanejo vzhičeni in radostni, počutijo se drugače. Resnično je nekaj čarobnega v tem kako lebdijo in kako se premikajo. Še posebej dobro jih začutijo otroci. Iz nekega njim znanega  vzgiba se začnejo veseliti in to tudi pokažejo. Zato bo držalo kot je izjavila ena naših strank
"Balon je duša otroka, mi pa dodajamo in ko odraste otroka v nas spominja na srečne čase in praznovanja"
več »

043 ♥ I AM SINGING IN THE RAIN

29.09.2009
Širok spekter pojočih blonov Vam nudi Florentina dežela balonov v Cityparku. Izbirate lahko med baloni za vsa življenjska področja.
več »

042 ♥ POPUSTI ZA ČLANE KLUBA LJUBITELJEV PENIN V DEŽELI BALONOV FLORENTINA

16.09.2009
Florentina dežela balonov, v Cityparku, Vam nudi balone in balonske dekoracije za vse življenjske priložnosti, rojstvo, rojstni dan, poroke, zabave, proslave, obletnice…
več »

041 ♥ VSE NAJBOLJŠE OBEMA BORUT IN MAJA

30.08.2009
Predstavljamo Vam odlično idejo kako priti na praznovanje Vam pomembnih ljudi, če tudi fizično ne morete biti prisotni.
Lahko pokličete nas in naročite darilo, ki Vam je všeč. Z vašo čestitko, ga bomo odnesli na praznovanje in čestitali v Vašem imenu. 
več »

040 ♥ KATJA BO PRESENETILA SVOJO MAMO

28.08.2009
Katja je skrbno pripravljala mamino praznovanje za 50 rojstni dan. Želela jo je presenetiti z šopkom rdečih balonov potiskanih z številko 50. Že nekaj balonov pričara veselje in razpoloženje ob posebnih obletnicah. Upamo da je Katji presenečenje uspelo.
več »
1 ... 46 | 47 | 48 | 49 | ... 53