Galerija   
Baloni in balonska dekoracija pasji vsenajboljše
1/12
Anketa
Kakšne so reakcije vaših najdražjih, ko jim podarite balon?
E-novice
Prijavite se na E-novice
Facebook vtičnika ni mogoče prikazati zaradi pravil o piškotkih.

056 ♥ MUFEK ZA PENINO

23.12.2009
Da snežno ohlajeno penino ne bo več zeblo smo vam v Florentini pripravili puhasti dekorativni mufek za vašo priljubljeno penino npr. Isteničevo Desirée.
Primerno kot lahkotno in igrivo darilo.
več »

055 ♥ NOVOLETNO DARILO PENINA GOLDSTŰCK Z ZLATOM ZAPAKIRANA V BALON

23.12.2009
Novoletno darilo penina Goldstuck z zlatom zapakirana v balon je čudovito izvirno darilo steklenica v balonu predvsem pa veliko presenečenje, kako je to mogoče. Steklenico smo obesili v sredino balona, balon pa napolnili z majhnimi balončki. Steklenica je v balonu varna , dobite pa jo tako, da balon počite. Ob poku se razletijo lahki majhni baloni in stiroporne kroglice, tako da darilo spremlja še animacija. Steklenica vam ob poku ostane v roki.
več »

054 ♥ BOŽIČEK IN JELENČEK RUDOLF

21.12.2009
Še nekaj dni nas loči do božične noči v Florentini pa si praznovanje lahko popestrite z značilno božično kapo po ceni 4,00 €, rogovi od jelenčka po ceni 2,99 € ter hodečim jelenčkom Rudolfom, lahkotnim balonom na nogicah, po ceni 8,50 €.
več »

053 ♥ POSNEMITE SVOJO ČESTITKO NA BALON

18.12.2009
Posnemite vašo osebno 10-sekundno sporočilo in ga podarite z balonom vašim najdražjim. Priložnostni božično novoletni balon lahko tudi govori. Preprosto pritisnite gumb na delu balona in ga z rahlim udarcem aktivirajte k govorjenju.
več »

052 ♥ ZAVIJANJE DARIL V DEŽELI BALONOV FLORENTINA

14.12.2009
Vsa prinešena darila vam zavijemo v papir, dodamo darilne trakove in okrasimo z drobnimi dekoracijami za vse priložnosti kot so rojstvo, rojstni dan, poroka in seveda v tem veselem decembrskem času novoletna darila. Imamo pripravljenih tudi že nekaj daril in sicer čokolade, bomboniere, svečke, penino in druga priložnostna darila. Seveda pa vam vsa prinešena darila lahko zavijemo tudi v balon ali jih okrasimo z poljubnimi baloni in balonskimi dekoracijami.
več »

051 ♥ BOŽIČNO-NOVOLETNI BALONI

09.12.2009
Prišel je čas praznovanja Božiča in Novega leta. Le še nekaj dni nas loči od slovesa od starega leta v pričakovanju novega. V ta namen smo vam v Florentini, deželi balonov, v CityParku pripravili širok pester izbor balonov in folije in lateksa z božično novoletnim motivom.
več »

049 ♥ EFEKTI NA PRAZNOVANJIH

08.12.2009
Na praznovanjih lahko izvajamo tudi efekte in sicer streljanje z konfeti topom, kateri obstajajo v treh različnih dimenzijah in z različnimi polnjenji. Polnitve so lahko papirčki, konfeti v beli in srebrni barvi ali multicolor barvasti.
več »

048 ♥ ANIMACIJE NA PRAZNOVANJU

04.12.2009
Vaše pomembno praznovanje ob pomembnem dogodku rojstvu , rojstnem dnevu, poroki, otvoritvah, novoletnih praznovanjih itd.,  lahko popestrite tudi z animacijo, z izdelovanjem figur iz balonov.
Animacija je zelo atraktivna, naš balonman pa vam po naročilu izdeluje željene figurice.
več »
1 ... 45 | 46 | 47 | 48 | ... 53