ZALJUBLJENI VALENTIN IN PUSTNE ŠEME

O Valentinovem

Valentinovo ali praznik svetega Valentina se praznuje 14. februarja in je tradicionalni dan, ko si v nekaterih kulturah zaljubljenci izkazujejo ljubezen.
Praznik svetega Valentina se je sprva praznoval kot rimskokatoliški dan posta v čast svetemu Valentinu. Današnji pomen je dobil šele po visokem srednjem veku, ko se je razvila zamisel o romantični ljubezni.

Valentinovi baloni


Na ta dan smo vam v Florentini pripravili pisano ponudbo srčkov na helij v različnih izvedbah, materialih, velikostih in dizajnih, Izbirate lahko med lateks in folijo baloni, na palčki al na helij. Iz balonov pa vam lahko sestavimo tudi veliko srce. Izdelamo pa vam lahko tudi manjše šopke.
Vabimo vas da si na ta dan ogledate našo valentinovo ponudbo, ki smo jo za vas še posebno skrbno pripravili.


Aranžiranje daril


Zavijamo in aranžiramo darila in izvrstne darilne bone izbrane Gibanice, kulture gibanja, na tisoč in en način v deželi balonov FLORENTINA v nakupovalnem središču CITYPARK v Ljubljani.

 

Izberete si lahko priložnostne dodatke, balone, party program, dekoracije, za rojstvo, rojstni dan, poroko, ljubezen, Valentinovo ali kakršnokoli drugo praznovanje in izbirate med številnimi idejami.
 
Izbirate lahko med sledečimi idejami ali pa prisluhnemo vaši domišljiji, več pa si lahko ogledate na naši spletni strani v dnevno svežih idejah.
 
      PUSTNO OBARVANI VALENTINOVI UTRINKI

Pustno obarvan Valentin je v deželi balonov v CityParku minil v znamenju pustnega rajanja s skupino Čuki. Pripravili smo širok spekter valentnovih dekoracij in pustno zarajali z našimi strankami.