Galerija   
1/2
Facebook vtičnika ni mogoče prikazati zaradi pravil o piškotkih.
KATALOGIDEJE ZA DARILAFLORENTININE IDEJEVse najboljše obema Borut in Maja

Vse najboljše obema Borut in Maja

Kat. številka: 041
Opis:
Predstavljamo Vam odlično idejo kako priti na praznovanje Vam pomembnih ljudi, če tudi fizično ne morete biti prisotni.
Lahko pokličete nas in naročite darilo, ki Vam je všeč. Z vašo čestitko, ga bomo odnesli na praznovanje in čestitali v Vašem imenu. 


             

Gospod Borut iz Ljubljane je na naši spletni trgovini odkril penine Istenič, katere zelo dobro pozna, ter se odločil za penine Desirée, penino z breskovim okusom, katero smo v deželi balonov zdekorirali v obliki kozarca, na kateremu je napis Cheers oz. na zdravje.

              Penina Desirée

Darilu smo dodali veliko darilno pentljo v zlati barvi ter listič z posvetilom.
Gospod Borut je darilo plačal preko spletne trgovine oz. z bančim nakazilom preko sistema Proklik. Po prejetju obvestila o prejemu plačila, pa smo darilo še isti dan dostavili na praznovanje v okolici Ljubljane. Prejeli smo tudi njegovo e-sporočilo, kako je njegovo naročilo uspelo pri obdarovancih, citiramo:

"
Pozdravljeni, 
hvala za poslano sliko. Zgleda super.
Tudi slavljenca sta bila navdušena.

Najlepša hvala in lp.

Borut
"


V naši ponudbi si lahko izberete katerokoli od Isteničevih penin, katere Vam v nadaljevanju predstavljamo:


Penina Desirée  Desirée je aromatizirano belo polsladko peneče vino z okusom breskve.
Posebne naravne danosti bizeljskega vinorodnonega področja so pomagale razviti nepozaben in zmeraj razpoznaven slog. Vino je polnega okusa, poseben poudarek pa mu daje naravna breskvina aroma.
Penino ponudimo zelo hladno k sadnim sladicam, ali kot samostojen kozarec.

Cena: 9,99 € (0.75 l)
Penina Gourmet  Gourmet rose brut je zelo suha rose penina, pridelana iz samotoka modrega pinota odličnega letnika.
Modri pinot daje penini poln okus in karakterističen osnovni buket, dolgo ležanje na kvasovkah pa plemenitost . Penina je že v zgodnjem obdobju zrelosti, kar se kaže z lepo izraženim terciarnim ležalnim bukejem. Najboljša je, če jo ponudimo kot aperitiv v visokih kozarcih za penino, da lahko poleg iskrivih mehurčkov opazujemo tudi njeno značilno oranžno-rdečkasto barvo.
Penino Gourmet rose brut ponudimo ohlajeno na 4 do 6°C k teletini, ribam, školjkam in mlademu siru.

Cena: 12,99 € (0,75 l)
Penina No 1 

Zaradi težnje po popolnosti se zelo suha bela penina
No.1 Cuvée speciale polni samo v najboljših letnikih in v omejenih količinah. V stiku s kvasovkami leži najmanj tri leta. Leta 1998 je ta penina osvojila zlato medaljo na mednarodnem ocenjevanju vin v Veroni, kar štejemo za enega največjih dosežkov naše hiše. Ob sprejemu papeža v Zagrebu leta 1994 je bila prav ta penina izbrana za družbo najvišjih cerkvenih dostojanstvenikov in drugih pomembnih predstavnikov z vsega sveta.
Zaradi izredno polnega in suhega okusa lahko No. 1 Cuvee Speciale nadomesti vsako vino pri glavni jedi.

Cena: 11,99 € (0,75 l)

Penina Prestige  Prestige brut je zelo suha in zrela penina.
Pridelujemo jo iz vin izključno najboljših letnikov sorte chardonnay, ki penini oblikuje nežen in prefinjen karakter, arome, ki se razvijejo iz lesa francoskega hrasta pa zaokrožujejo penino v harmonijo čudovitih okusov. Polnimo jo v steklenice posebne oblike in barve, ki zagotavljajo najboljše zorenje vina tudi po degoržiranju, oziroma odstranjevanju kvasovk.
Penino Prestige barrique ponudimo ohlajeno na 4 do 6°C k pljučni pečenki, divjačini in zrelemu siru.

Cena: 19,99 € (0,75 l)
Penina Princesse  Cuvée Princesse je polsladka bela penina.
Kljub nekoliko povečanem ostanku sladkorja ohranja svežino in harmoničnost. Ta penina je bila leta 1996 tudi Šampion ljubljanskega mednarodnega ocenjevanja vin.
Penino Cuvée Princesse ponudimo ohlajeno na temperaturo 4 do 6 °C h gosjim jetrom, omakam iz gorgonzole ali rouqueforta in sladicam.

Cena: 11,99 € (0,75 l)


Za vas lahko pripravimo poosebljene etikete, s katerimi boste presenetili prav vse. To je odlična ideja za darilo, saj svoje ime ali ime podjetja združite z vrhunsko kakovostjo naših uglednih in dobro znanih penin in vin. Penine poudarijo vaš status in kažejo na dobre poslovne navade.

Ponujamo vam osem različnih vrst penin, proizvedenih po klasični metodi, od belih, rose in rdečih, s klasično cvetico do aromatiziranih. Etikete so na voljo v treh oblikah

Če želite, da vam izdelamo etiketo z vašim logotipom, nam zapis posredujte na zgoščenki ali preko elektronskega naslova
florentina@siol.net v črno-belih formatih jpg ali pdf. Če te možnosti nimate, nam dostavite samo vaš logotip, za ostalo bomo poskrbeli mi.