Galerija   
personalizirani darilni paket
1/1
Facebook vtičnika ni mogoče prikazati zaradi pravil o piškotkih.

436 ZA DUŠO IN SRCE - GRAŠO ROSE

Za rojstni dan in druge posebne trenutke v življenju preseneti s stilom, razvajaj s strastjo in pokaži svojo pozornost s Florentina Luxury Gift Box Collection. Skrbno sestavljeni darilni paketi so polni presenečenj, vključno s penino, gourmet dobrotami in premium izdelki. Dodali bomo osebni dotik darilu in ga personalizirali z imenom slavljenca. Za vas bomo ročno napisali čudovito ekskluzivno pismo z vašimi najlepšimi mislimi in željami, kar bo naredilo darilo še bolj posebno.
Poslano kot darilo, dostavljeno z Woltom:

Shop now Wolt

https://wolt.com/sl/svn/ljubljana/venue/trgovina-florentina


OPIS DARILNEGA PAKETA

V tem skrbno oblikovanem luksuznem darilnem paketu z osebno noto vas čaka doživetje in presenečenje, ki bo popolnoma zadovoljilo vse vaše čute. To ni samo darilo, to je izkušnja, ki bo polepšala vaš dan in vaše praznovanje. Steklenica čarobne Grašo Rose penine, je v lepem kozarcu in v lepi družbi lahko pravcati koncert za vašo dušo. Peter Grašo, priljubljeni hrvaški pevec, ki poje za dušo in srce, nas bo v srcu spremljal z svojimi melodijami, medtem ko se boste prepustili okusom in vonjem njegove penine in fine temne čokolade, posebne serije s tartufi. Naj bo to darilo simbol vašega praznovanja in posebnega trenutka, ki ga boste vedno nosili v srcu.

DARILNI PAKET VSEBUJE:

1 Penina Rose Grašo Puklavec Family Wines 0.75 l
1 Čokolada s tartufi Okusi Slovenije,60 gr
1 Školjka, Morsko uho
1 Vrtnica,prava,trajna
1 Lučke led
1 Darilna škatla 30 x 30 x 10
1 Polnilo za škatlo, rezanci
1 Obojestranski saten trak v barvi
1 Izpis imena slavljenca po naročilu
1 Posvetilo po naročilu
1 Pismo v barvi, ročno napisano ali prazno

Lahko se odločite ali ostane pismo prazno ali pa želite, da ga izpolnimo z vašim osebnim sporočilom. Če želite, da ga izpolnimo, nam prosim sporočite želeno besedilo, ki naj ne presega 150 znakov. Po prejemu vašega sporočila ali obvestila o praznem pismu bomo preverili vsebino in se prepričali, da je primerna. V primeru, da bi morali zavrniti vsebino zaradi neprimerne ali žaljive narave, bo priloženo prazno pismo.