Galerija   
Baloni in balonska dekoracija Božičk presenečenja
1/10
Facebook vtičnika ni mogoče prikazati zaradi pravil o piškotkih.

284♥ WE LOVE CHRISTMAS


Upamo, da uživate v najlepših trenutkih tega leta.  V trenutkih, ko imamo mnogo priložnosti za izkazovanje prijaznosti in pozornosti, kar je dobra vaja za to, kako lahko ravnamo celo leto.

Florentina obožuje izvirne ideje, ob katerih se nam enostavno stopi srce. Navdih nam dajejo prav naše delo ter naše stranke. Veseli, krasni, pozitivni in kreativni ljudje. Izjemne vibracije.

V tem letu smo skreirali:


Številka dekoracije: 1.
Ime dekoracije: Nagajiva smrečica
Opis dekoracije:
Dekoracija je sestavljena iz malih in velikih balonov. Baloni so napolnjeni na zrak ter pričvrščeni na samostoječe ogrodje. Smrečica je lahkotna in primerna za dekoracijo v prostoru. Dekoracija je obstojna.

Dimenzija dekoracije na sliki: 60x180 cm
Cena dekoracije na sliki: 72,50 €
Številka dekoracije: 2.
Ime dekoracije: Okrasna smrečica
Opis dekoracije:
Baloni in balonska dekoracija okrasna smrečica je sestavljena iz balonov iz lateksa in folije. Baloni so lahko napihnjeni na zrak ali na helij. Je enostaven in učinkovit dekor.

Dimenzija dekoracije na sliki: 60x130 cm
Cena dekoracije na sliki: 20,50 €
Številka dekoracije: 3.
Ime dekoracije: Božiček presenečenja
Opis dekoracije: Baloni in balonska dekoracija Božiček presenečenja, je sestavljen iz prečudovitega balona''polka dots'' in čudovitega smeška. V balonu je skrito presenečenje. Prav tako je lahko čudovita dekoracija.

Dimenzija dekoracije na sliki: 60X150 cm
Cena dekoracije na sliki: 39,50 €
Številka dekoracije: 4.
Ime dekoracije: Veliki Božiček
Opis dekoracije: Baloni in balonska dekoracja Veliki božiček je sestavljena iz malih pisanih balonov napolnjenih na zrak ter privezanih na samostoječo konstrukcijo.

Dimenzija dekoracije na sliki: 100X210 cm
Cena dekoracije na sliki: 183,00 €
Številka dekoracije: 5.
Ime dekoracije: Snežena druščina
Opis dekoracije: Baloni in balonska dekoracija Snežena druščina je sestavljena iz različnih figuric v različnih velikosti. Baloni so napihnjeni na zrak ter medseboj združeni v čudovito celoto.

Dimenzija dekoracije na sliki: 100x170 cm
Cena dekoracije na sliki: 60,00 €
Številka dekoracije: 6.
Ime dekoracije: Polarni medvedek na venčku
Opis dekoracije: Baloni in balonska dekoracija Polarni medvedek na venčku je sestavljena iz drobnih balončkov, pripetih na ogrodje ter povezanih v venček. Venček krasi dekorativni polarni medvedek.

Dimenzija dekoracije na sliki: 70x70 cm
Cena dekoracije na sliki:  35,50 €
Številka dekoracije: 7.
Ime dekoracije: Nagajivi snežak
Opis dekoracije: Baloni in balonska dekoracija Nagajivi snežak je sestavljena iz balonov napihnjenih na zrak ter na helij. Figura snežaka je samostoječa.

Dimenzija dekoracije na sliki: 100x170 cm
Cena dekoracije na sliki:  67,50 €
Številka dekoracije: 8.
Ime dekoracije: Božiček z darilom
Opis dekoracije: Baloni in balonska dekoracija Božiček z darilom je sestavljena iz pisanih balonov, napihnjenih na zrak ter na helij. Čudoviti vzorec na balonih je ''polka dots'' in Božični balon iz folije.

Dimenzija dekoracije na sliki: 60x180 cm
Cena dekoracije na sliki: 47,00 €
Številka dekoracije: 9.
Ime dekoracije: Okrasni obok
Opis dekoracije: Baloni in balonska dekoracija okrasni obok, je sestavljena iz zlatih in rdeči balonov napihnjenih na helij, pripetih na laks, ki s pomočjo uteži sestavljajo čudoviti okrasni obok.

Dimenzija dekoracije na sliki: 500x300cm
Cena dekoracije na sliki: 117,50 €
Številka dekoracije: 10.
Ime dekoracije: Božična dekoracija
Opis dekoracije: Balonska božična dekoracija je sestavljena iz balonskih figur napihnjenih na zrak; Božiček, božični obok, nagajivi snežak, navihana smrečica. Figura snežaka je samostoječa, medtem ko so ostale figure pripete na v naprej pripravljeno stojalo. Balonske figure so odlična dekoracija in jih lahko poljubno razporedite po prostoru.

Dimenzija dekoracije na sliki: 300x300 cm
Cena dekoracije na sliki: 565,5 €
Številka dekoracije: 11.
Ime dekoracije: Namizna dekoracija
Opis dekoracije: Balonska namizna dekoracija je sestaljena iz rdečih balonov, napihnjenih na zrak. Baloni so pritrjeni na ročno izdelano okrasno utež.

Dimenzija dekoracije: 30x50 cm
Cena dekoracije: 12,50 €