Galerija   
1/15
Facebook vtičnika ni mogoče prikazati zaradi pravil o piškotkih.

163 ♥ POROČIL SE JE SONČEK BALONČEK

V življenju vsake ženske obstajajo sanje in del teh sanj je tudi da si vsaj enkrat v življenju nevesta v belem. Na tan dan si ti vsekakor kraljica, ko si si izbrala življenjskega partnerja in se zavezala, da boš z njim, v dobrem in slabem do konca svojih dni, dajala ljubezen.
Kaj pa je to ljubezen? Ljubezen je tisto, kar mi dobrega storimo za druge.
Kar nekaj časa je poročni dan, eden najlepših dni v živjlenju vsake ženske, dokler ne pridejo otroci. Potem so otroci naša radost in veselje. In na ta deževni dan, mislim da si bo naša Sonja zapomnila, kdaj so ledeni možje na 11. maja 2013, ko si je Sonja izbrala svoj poročni dan. Je bilo sicer hladno in deževno, a mislim da je njeno srce trepetalo, kajti priprave so bile dolge in velike. Za pomoč pri balonih in balonskih dekoracijah je poprosila Florentino, ki jo je na poroki spremljala od začetka do konca.

PRED DOMAČO HIŠO

Pred domačo hišo smo postavili dva velika stebrička, spletena iz belih balonov ter tila in zaključena z velikimi metrskimi baloni. Stebri so veliki in atraktivni. Prostor je takoj zažarel v romantičnem in poročnem vzdušju.
Na travo smo namestili balonske rožice v belo zeleni barvi, kar je bila tudi rdeča nit poroke. Ker je na ta dan deževalo smo balone postavili tik pred zdajci, da so zdržali sprejem.Počakali smo na težko pričakovani prihod ženina s pričo in svati. Ker je Sonja po novem že kar nekaj časa balonarka, so se na vhod parkirali balonarji s toplozračnimi baloni. Vesela druščina je glasno opozarjala, da se pri tej hiši danes dogaja poroka, ko bodo Sonjo oddali od doma v varne roke njenega moža. Ko je prišel ženin se je pravi boj za vstop šele začel, kajti čakala ga je "šranga". Ena kopica vprašanj in test sposobnosti. Ko je vse naloge opravil je bila nagrada dih jemajoča. Nevesta Sonja je čakala samo na njega. Enega in edinega izbranega, ženina Jerneja.V CERKVI

Florentina je poskrbela za ureditev cerkvenega prizorišča, znotraj in zunaj, pred prihodom mladoporočencev. Na Sonjino željo smo jima uredili velb iz balonov na helij, velik 3 x 3 metre, na sredini s poročnim srčkom. Kulisa je bila fantastična.

Po končanem cerkvenem obredu sta se mladoporočenca napotila po rdeči preprogi proti izhodu. Zunaj so ju pričakali konfeti, bonboni in pa seveda baloni. Vsak svoj šopek sta spustila v zrak s srčnimi željami po dolgem in srečnem svetem zakonu.V GOSTILNI

Florentina je pred tem poskrbela za dekoracijo v gostilni, kjer je potekalo poročno slavje za 150 ljudi. Dvorana je bila okrašena v belem s kančkom limetino zelene barve. Sonja si je na ozadju poročne mize zaželela veliko zeleno srce ter velik balon presenečenja. Dvorana je bila lepo okrašena in svečana. Mize so bile vzorno pogrnjene in označene s sedežnim redom. Na vhodu v gostilno je bil sedežni red označen in ravno tako poročni meni. Na stropu je visel balon presenečenja v obliki eksplozije belo zelenih balonov. Po protokolu je bil določen tudi čas, ko sta mladoporočenca z nabodalcem počila balon. Na veliko veselje vseh navzočih, ki so veselo pokali balone.

Sonjina senca, marljiva družica Maja. V stilu seveda.

Nekje po polnoči sta se mladoporočenca odločila za dunajski valček in slavnostni pok balonov. Svatje so bili že dodobra razgreti in ob eksploziji silno uživali. Presenečenje je uspelo.

Konec poroke in začetek novega skupnega življenja. Poroka je uspela in trajala vse do zgodnjih jutranjih ur. Dobrot ni manjkalo, sladkega vinca tudi ne, glasbeniki so bili delovno razpoloženi, prekmurci in štajerci so pa očitno navajeni trdo delati in se znajo tudi zelo dobro poveseliti. Na poroki je bilo zbrano staro in mlado in veliko otrok, brez katerih ni pravih porok.

Vsi skupaj jima želimo lep prehod v skupno novo življenje, kjer bosta znala zgraditi svoj odnos na razumevanju, srčnosti in toplini ter se veseliti vsakega novega dne preživetega skupaj, kot smo se veselili mi, ki smo imeli to čast, da sta naju mladoporočenca povabila na svoj pomemben življenjski dogodek.

Srečno Sonja in Jernej vama želi Ekipa Florentina