Galerija   
1/28
Facebook vtičnika ni mogoče prikazati zaradi pravil o piškotkih.

122 ♥ TATJANA FIFTY

Praznovanja so pomembna in so priložnost, ko se lahko zberejo družina, sorodniki, prijatelji in vsi najdražji ter se poveselijo. Še posebno so prelomna praznovanja ob častitljivemu jubileju 50 let preživetega življenja.


Ponujamo vam eno idejo, kako ga lahko častno in korektno odpraznujete. Gostišče El clasico vam nudi lep in urejen ambient v nežnih barvah čokolade in vanilije, kamor se lepo podajo baloni v barvi zlata in vinsko rdeči barvi. Mize so bile okrašene z baloni napolnjenimi na helij, kateri pa so bili personalizirani in potiskani z imenom slavljenke. Mize so bile okrašene z zlatimi čajnimi svečkami, zlatimi konfetki v obliki zvezdic in številke 50. Baloni so bili privezani na drobna darilca. V našem primeru so to bile krasne čokolade v dobrih embalažah podjetja Ferrero Rocher in Lindt.


Po zabavi so si gostje lahko domov odnesli balonček z darilcem, ki je med samo zabavo služil kot utež. Včasih pa tudi za veliko veselje in animacijo otrok. V restavraciji El clasico smo izkoristili lepa in velika okna ter jih dekorirali z balonskimi šopki, na vhodu postavili dve čudoviti drevesi s številko 50 ter ob sprejemu dva stebra z napisom Happy Birthday in številko 50.


Restavracija je takoj zasijala v drugačni luči. Razlika prej in potem je bila več kot očitna. Gostje so bili navdušeni in zabava se je lahko začela. In seveda da ne pozabimo fenomena dekoracije, to pa je balonska eksplozija. Totalno fenomenalno vzdušje, ko ima slavljenec čast, da poči balon, iz katerega se razsuje nekaj več kot 100 malih balonov, kateri popadajo na plesišče. Po naših izkušnjah smo jih med plesanjem navdušeno popokali.


Takšna zabava ne more miniti brez odlične penine Istenič, kjer vam lahko ob prihodu ponudijo odlično penino Vila Rose, katera se postreže v malce širših kozarcih z ledom, ter jagodami, kandiranim ingverjem in meto. Ob posladku pa priporočamo penino Desire z breskovim okusom. Vse steklenice so lahko opremljene z imenom slavljenca ali slavljenke in omembo častitljivega jubileja.


Praznovanje se začne in konča s hišo čokolade Rustike. Na samem začetku smo presenetli s cake star popsi, v barvi vanilije in zlata in z napisom št. 50. Ob koncu pa s slavnostno tronadstropno torto po izbiri.


Program je vodil in povezoval odlični DJ Dady, dogodek pa fotografiral in posnel atraktivni Marjan Cerar in studio Mops. Prireditev je bila glasbeno plesno zasnovana skozi čas, za vrhunec in posladek pa je vsekakor poskrbel odlični in neponovljivi Žiga Tolič, plesni in pilates mojster iz plesne šole in kulture gibanja Gibanica.


Vsekakor priporočamo!

We wish you a perfect party


Cena dekoracije: 1.200 EUR