Galerija   
1/6
Facebook vtičnika ni mogoče prikazati zaradi pravil o piškotkih.

089 ♥ BALONSKE DEKORACIJE ZA VSE PRILOŽNOSTI

Podkrepljeni z vikend delavnico pri podjetju Magic d.o.o. v Sevnici, v sodelovanju z edinstvenim balonskim dekoraterjem g. Lucom Bertrandom iz Belgije, smo v povratku v našo deželo balonov v Florentino v Cityparku pripravlili nekaj simpatičnih dekoracij z izjemnimi Qualatex baloni.

Jumbo SmileyPrikupen šopek na sliki je izdelan iz velikega metrskega balona iz folije v izjemno živih in intenzivnih barvah ter prevladujoči rumeni, na katerem so narisani izjemni in nepogrešljivi nasmejani obrazi v različnih barvah. Ne manjkajo niti prikupni klobučki za praznovanje ter piščalke. Na balonu je napis Happy Birthday.
Šopek dopolnjujemo z večjimi lateks baloni kot običajno s smile obrazom, napisom Happy Birthday ter številko 50. Baloni so zapakirani v prozorne mehurčke. Na ta način prav dolgo ostanejo kristalno svetleči. Na prinešeno darilo ali našega izbranega medvedka Me To You vam lahko izdelamo enako pentljo s potiskanimi smile obrazi. Dekoracijo vam lahko izdelamo v različnih višinah kot namizno ali talno dekoracijo ali kot dekoracijo darila.

Cena dekoracije: 72,00 €

Velikonočni zajčekV Florentini vam lahko prinešena darila zapakiramo v večji polmetrski balon. Na naši sliki pa smo v balon zapakirali zajčka Bugs Bunnya. Balon je poln malih balonov ter ostale dekoracije (konfeti, stiropor, papirčki) ter zaključen z veliko pisano pentljo. Na blaonu je privezan Qualatexov zajček v pisanih barvah.

Cena dekoracije: 42,90 €

Balon s košarico

V Florentini so vam na voljo jumbo lateks baloni, ki merijo v premeru skoraj do enega metra. Design na balonu je lahko primeren za rojstvo, rojstni dan, poroko ali kako drugo priložnost. Imamo pa tudi balone z okroglimi obletnicami. Balon na sliki je napihnjen na helij, tako da je v zraku prosto lebdeč ter okrašen z mrežico, košarico in darilnimi pentljami. Idealno kako podariti steklenico penine ter karto za polet z balonom, skok s padalom ali kaj drugega. Dekoracija je ogromna in zelo trajna.

Cena dekoracije: 99,40 €

Poosebljeni baloni


Čudoviti Qualatexovi baloni, ki sodijo med največje iz folije so primerni za napis, za vaše ime, leta ali posebno sporočilo. Velikemu balonu iz folije so dodani še trije manjši baloni s številko. Šopek predstavlja idealno kombinacijo za darilo ali dekoracijo mize ali prostora.

Cena dekoracije: 35,00 €

Balon v balonu


Qualatex baloni se odlikujejo z novo vrsto balonov, tako imenovani Double Bubble. Balon v obliki figure je že v originalu zapakiran v prozornem mehurčku. Balon ostane prozoren tudi na soncu in ostane v lebdečem stanju 3-5 tednov ob primernem rokovanju. Za tako pomembno priložnost kot je rojstvo vam v Florentini lahko izdelamo lepo namizno ali talno dekoracijo balon v balonu, s pripadajočimi lateks baloni ob rojstvu ter nežnimi trakovi. Poudarite pomembnost in slavnostni prihod vašega novega družinskega člana z baloni in balonsko dekoracijo Florentina.

Cena dekoracije: 32,50 €

Just Married poročna golobčkaOvekovečite poročni dan s poročno balonsko dekoracijo, s katero lahko pričarate zelo romantično vzdušje. Balon na sliki, veliko rdeče srce, je resnično zelo lepa dekoracija z napisom Just Married ter belimi poročnimi baloni. Srce je privezano na poročni til v rdeči barvi ter pritrjeno na podstavek spleten z baloni s poročnim motivom. Na rdečih balonih je napis Najina poroka ter nežen cvetlični vzorec, na belih balonih pa design dva prepletena srca.

Cena dekoracije: 28,50 €