Galerija   
1/1
Facebook vtičnika ni mogoče prikazati zaradi pravil o piškotkih.

085 ♥ VALENTINOVO - DANES BOM RAZDAJALA LJUBEZEN

Prisrčno vas vabimo v našo trgovino Florentina v nakupovalno središče Citypark v Ljubljani, kjer bomo za Valentinovo, parznik ljubezni, pripravili še posebno lepe valentinove dekoracije in ideje za darila.
 


Izbirali boste lahko med široko in pestro ponudbo balonov na temo Valentinovega.

Predstavili vam bomo:
 
1.)     Lateks potiskane balone za Valentinovo različnih oblik, velikosti in dizajnov.

2.)     Folija potiskane balone za Valentinovo z različnimi sporočili.


3.)     Valentinove dekoracije, šopke darilnih balonov.


4.)     Pakirali bomo plišaste medvedke in prinešena darila v valentinove balone.
 

       
      
   

 5.)     Predstavili bomo ideje za darila za Valentinovo in zavijali darila.
 
PREDSTAVITEV TRGOVINE FLORENTINA DEŽELE BALONOV V CITYPARKU

 
Florentina je specializirana trgovina z baloni za vse življenjske priložnosti. V naši novi prodajalni v CityParku boste poleg balonov našli tudi spremljajoči party program, v katerem vam ponujamo vse potrebno za nepozabno praznovanje. Svečke za torto vseh vrst, vrečke, darilni papir in trakove, prtičke, kozarce, krožnike, konfete, napise za praznovanja, piščalke itd. Ob tem pa vam nudimo tudi prav posebne ideje za darila, ki vam jih lahko aranžiramo ali zapakiramo v balon.


V prihajajočem prazniku Valentinovo vam v Florentini, deželi balonov, ponujamo tudi pojoče balone. Balon, narejen iz folije v obliki srca, z napisom Love vam zapoje, ko se ga dotaknete. Balon vam zapoje pesem Still The One. Pesem lahko ponovite vsaj 50-krat. Balon je velik približno 74 cm x 74 cm in je napolnjen z helijem. Balonu pripada simpatična utež v obliki dveh src. Cena balona: 18,50 €Idealno pa je izbrati k balonu odlično penino, izbrano čestitko ali drugo darilo iz naše ponudbe, darilo pa vam lahko dostavimo tudi na željeni naslov..Valentinovo je največji Florentinin praznik, kajti takrat smo združeni vsi. Mladi in mladi po srcu, ki z veseljem podarjamo balone v obliki src.Še posebej na ta dan vas pričakujemo v Florentini z zanimivo in pestro ponudbo balonov za Valentinovo. Če iščete izvirno in drugačno darilo za ta dan, vam v trgovini Florentina ponujamo sijoče rdeče srčke iz folije, ki nežno lebdijo v zraku, po 6,50 €, balonu pa lahko dodate izvirne in neverjetno lepe Valentinove voščilnice pripravljene posebej za ta dan.  

Srčno vabljeni!Florentina, dežela balonov, mesto dobrega nakupa in zabave.