058 ♥ VIDEO ZABAVA Z FLORENTINO

Florentina je specializirana trgovina z baloni za vse življenjske prilonžosti. V naši novi prodajalni v CityParku boste poleg balonov našli tudi spremljajoči party program, v katerem vam ponujamo vse potrebno za nepozabno praznovanje. Svečke za torto vseh vrst, vrečke, darilni papir in trakove, prtičke, kozarce, krožnike, konfete, napise za praznovanja, piščalke itd.
Ob tem pa vam nudimo tudi prav posebne ideje za darila, ki vam jih lahko aranžiramo ali zapakiramo v balon.


V prihajajočem prazniku Valentinovo vam v Florentini, deželi balonov, ponujamo tudi pojoče balone. Balon, narejen iz folije v obliki srca, z napisom Love vam zapoje, ko se ga dotaknete. Balon vam zapoje pesem Still The One. Pesem lahko ponovite vsaj 50-krat. Balon je velik približno 74 cm x 74 cm in je napolnjen z helijem. Balonu pripada simpatična utež v obliki dveh src.
Cena balona: 18,50 €
Idealno pa je izbrati k balonu odlično penino, izbrano čestitko ali drugo darilo iz naše ponudbe, darilo pa vam lahko dostavimo tudi na željeni naslov..Valentinovo je največji Florentinin praznik, kajti takrat smo združeni vsi. Mladi in mladi po srcu, ki z veseljem podarjamo balone v obliki src.
Še posebej na ta dan vas pričakujemo v Florentini z zanimivo in pestro ponudbo balonov za Valentinovo.
Če iščete izvirno in drugačno darilo za ta dan, vam v trgovini Florentina ponujamo sijoče rdeče srčke iz folije, ki nežno lebdijo v zraku, po 6,50 €, balonu pa lahko dodate izvirne in neverjetno lepe Valentinove voščilnice pripravljene posebej za ta dan.
 
Srčno vabljeni!