Galerija   
1/6
Facebook vtičnika ni mogoče prikazati zaradi pravil o piškotkih.

037 ♥ ADAM IN NJEGOVA POROKA

Fant je sicer mlad, vendar se je zaljubil in odločil, da začne pot s svojo družico. Že njegovo zaprosilo dekleta, če bi postala njegova žena, je bilo nenavadno. Spoznala sta se namreč na poti za Bosno, na obcestnem postajališču. Poznanstvo se je prelevilo v ljubezen. Ko je bila ljubezen dovolj močna, se je Adam odločil, da na tem istem kraju, kjer sta se prvič videla, ob svečkah in balonih ter na kolenih, zaprositi jo, če bi postala njegova žena.
Težko bi katera zavrnila tako ponudbo ob taki dekoraciji in tudi njegova izvoljenka je bila presrečna. Obljubi je sledila poroka.

Adam in baloni

Mladi ženin je bil pred poroko ves iz sebe z veliko treme, v pripravi vseh podrobnosti za ta, eden najlepših dni v življenju. Odločil se je za balone v vijoličnem odtenku Pearl Lavender, barvi njunih oblačil in ostale dekoracije.
Izbral je srce pleteno iz balonov, dekoracijo poročne mize z malimi srčki in poročnim tilom, ter dekoracijo stebričkov v poročnem prostoru.Slike iz poroke ter povratne informacije in občutke, še čakamo.
Adam javi se nam kaj.